Вчора 0
Сьогодні 1
Завтра 4
Розгорнути Згорнути

Потрапляння до єврокубків не є головним завданням для Руху

Пономарьов розповів про завдання львів'ян на решту сезону
Потрапляння до єврокубків не є головним завданням для Руху
Фото - Рух Львів

Головний тренер Руху Віталій Пономарьов вкотре висловився щодо шансів команди на потрапляння до єврокубків перед матчем 29-го туру УПЛ проти Чорноморця. Слова фахівця передає пресслужба клубу.

Наші результати в останніх матчах нас не влаштовують і команда розчарована. Втім наш колектив розвивається поступово і ми рухаємось від гри до гри і в кожній з них хочемо здобувати позитивний результат. Завдання залишається незмінним – молодь має здобути досвід гри на високому рівні. Звичайно, ми будемо задоволені, якщо вдасться вийти в єврокубки, але це не основна наша ціль. 

Не хочеться зайвий раз тиснути на хлопців, адже загалом вони досить якісно проводять цей сезон. Якщо взяти й подивитись на футболістів «Руху», то половина основного складу лише в поточному сезоні почала грати на дорослому рівні. В клубі всі задоволені тим, як розвивається наша молодь і як вона прогресує. Водночас цей процес є безперервний, адже постійно треба вдосконалюватись і у нас попереду ще багато роботи. 

Попереду в «Руху» гра з «Чорноморцем». Одесити – хороша команда, яка грає у сучасний футбол. Не можна недооцінювати їх і ми це відчули, коли грали з ними у першому колі. «Рух» хоче грати з позиції тиску, це той футбол, який пропагує наша команда. Так, в останніх турах нам це не вдавалось робити, але ми не відмовимось від свого ігрового стилю.

Раніше повідомлялося, що Рух має намір перехопити легіонера Ворскли.

Сергій Стаднюк
Рейтинг:
(Голосів: 0)

Коментарі 0

Увійти
Залишати коментарі на сайті дозволяється тільки при дотриманні правил.

Букмекер місяця

Кращі казино